Afhaalmenu
Gerechten om af te halen tussen 16.30 en 20.30 uur
Voorgerechten | |
Gebakken champignons Champignons verwerkt in een zachte crème-saus | € 6,75 |
Gekookte en schoongemaakte mosselen Mosselen verwerkt in knoflooksaus | €7,00 |
Cufte Vleesballetjes van fijn gemalen vlees in tomatensaus. | € 7,00 |
Deze gerechten worden geserveerd met brood | |
Soepen | |
Goulashsoep Gemaakt volgens een oud recept | € 4,65 |
Tomatencrèmesoep Gemaakt van verse tomaten en afgemaakt met crème fraiche | € 3,60 |
Champignonsoep Romige champignonsoep bereid volgens een traditioneel recept | € 4,50 |
Deze gerechten worden geserveerd met brood | |
Hoofdgerechten | |
Tongfilet in prei saus Tongfilets met zachte prei saus, geserveerd met garnituur | € 17,00 |
Meervalfilet Gezond en licht verteerbaar met een subtiele knoflooksaus | € 17,00 |
Balkan Burger Een pure vlees burger van 250 gr., gegrild met ajvar en garnituur | € 15,00 |
Varkenshaas Malse varkenshaas overgoten met een romige champignonsaus met garnituur | € 17,00 |
Montenegro schotel Grillschotel van 4 soorten vlees met djuvecrijst, gebakken aardappelen, groente, balkansalade en twee sauzen. | € 18,00 |
Punjena Pljeskavica (250gr) Gegrilde vleesschnitzel van gemalen vlees gevuld met feta. Met champignonsaus, groente, gebakken aardappelen en balkansalade | € 15,50 |
Cevapcici Pittige vleesrolletje met uien, djuvecrijst, gebakken aardappelen, groente, balkansalade en knoflooksaus. | € 14,00 |
Kipfilet Gegrilde kipfilet met gerookt en gerooster spek en fijne tomaten-knoflooksaus, geserveerd met garnituur. | € 15,00 |
Raznici Mooie stukje malse varkensfilet op stokjes met ui, garnituur en knoflooksaus | € 15,00 |
|