Over restaurant Mostar-Grill in Helmond

Bij ons kunt u ook afhalen

De Joegoslaaf in Helmond

“De Joegoslaaf” in Helmond; zo kennen velen uit de regio restaurant Mostar-Grill, gevestigd in de Helmondse Kerkstraat. In de afgelopen jaren is de klantenkring door de vertrouwde goede service en kwaliteit gestaag gegroeid. Dit merkt men zelfs op doordeweekse avonden. Het gebeurt dan regelmatig dat gasten zonder reservering tot de ontdekking komen dat alle tafels bezet zijn

Thema-avond en Balkan specialiteiten

Mede oorzaak hiervan is de vaste doordeweekse thema-avond met aantrekkelijk geprijsde gerechten. Op vrijdag diverse biefstuk- (steak) variëteiten. Ook groepen (familiefeestje, etentjes met collega’s, etc.) gaan steeds meer gebruik maken van deze bijzondere avond, temeer omdat de gereduceerde prijs geen enkele nadelige invloed heeft op kwaliteit én kwantiteit.

Hoge kwaliteit van de gerechten

Voor dat laatste waakt mevrouw Adjanski (Branka) wel; geen enkel gerecht verlaat de keuken of zij heeft met haar uiterst kritische blik gekeken of alles voldoet aan de “Mostar-Grill normen”. Wat dat precies betekent bemerken de gasten aan tafel. Hier is geen sprake meer van de welbekende doorsnee grill-bereidingswijze.

Door de jarenlange ervaring is hier een combinatie gevonden van de Joegoslavische specialiteiten (het grillen van vlees en vis) met het op verfijnde wijze bereiden van groente, maar ook zeker van sauzen. De boontjes van Mostar, bereid met ’n zeer aparte kruidenmelange, zijn werkelijk bijzonder en mocht u liefhebber zijn van scampi’s dan moet u zeker eens de scampi’s “a la chef” proberen. De hierbij geserveerde saus zal ook de fijnproever aangenaam verrassen.

Het spreekt voor zich dat zowel het vlees als de vis van uitstekende kwaliteit zijn. Als u bijvoorbeeld een gegrilde biefstuk bestelt en deze niet eet, maar werkelijk smelt op de tong, begrijpt u wat wij bedoelen.

U bent altijd “Dobro dosli”, oftewel hartelijk welkom!

In loving memory

Branka Adjanski